Smertebehandling med Akupunktur

Alle mennesker har ofte følt smerte på et eller andet tidspunkt. I de fleste tilfælde forsvinder smerten af sig selv i løbet af kort tid. Hvis det varer lidt længere, kan man jo altid tage “noget smertestillende medicin”. Hvis det kun er en sjældent gang, sker der såmænd heller ikke noget ved det.

Hvorfor leve med smerte?

Hvis smerten vedbliver så den nærmest bliver kronisk, er man ude på et skråplan, hvis man hele tiden skal tage medicin. Det er nemlig sådan, at AL medicin har nogle bivirkninger, og jo mere man tager, og jo længere tid man tager det, jo værre bliver bivirkningerne.

Du har nu mulighed for en effektiv akupunktur behandling, helt uden bivirkninger!

Akupunktur der gør en forskel!

Akupunktur er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM), som er en yderst brugt behandlingsform, der er startet for flere tusinde år siden i Kina. Akupunktur virker meget kort fortalt på menneskets energibaner, kaldet meridianer, der er fordelt over hele kroppen.

På meridianerne ligger mange forskellige akupunkturpunkter, disse kan stimuleres med nåle, der enten afgiver eller modtager en lille strømspænding, hvor ved sygdom og ubalance i kroppen fjernes. Akupunktur genopretter således kroppens normale energibalance, så du vil føle en fornyet energi.

Meridianerne, som der arbejdes med ved akupunktur, har et meget kompleks og fintfølende samspil med alle organerne. Man kan billedligt betragte meridianerne som f.eks. Danmarks motorveje, der forbinder landets mange byer, som derved er vigtige for at få det hele til at virke.

Kig forbi sygdomme og symptomer og se eksempler på hvad der kan behandles.

akupunktur nåle

Akupunktur er en meget anerkendt behandlingsform i store dele af verden. I Kina er det normalt, at der bruges akupunktur på hospitalerne til behandling af forskellige sygdomme.

Hvis du ikke vil vente længe på resultaterne eller søger en genvej til et bedre helbred så tøv ikke med at tage kontakt til Kroppens Terapeut.