Praktiske oplysninger

Du finder her praktiske oplysninger i forbindelse med dit besøg, og din behandling hos Kroppens Terapeut. Er der noget du er i tvivl om eller noget der giver anledning til spørgsmåler du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken!

Tidsbestilling

Tidsbestilling foregår pr. telefon, mobil 29 64 14 15.

Jeg besvarer opkald mellem mine behandlinger, og ellers er du velkommen til at lægge en besked, så vil jeg kontakte dig.

Du kan også sende mig en mail så kontakter jeg dig for at lave en aftale.  

Kroppens Terapeut i Odense

Første behandling

Jeg skræddersyr behandlingerne til dig og dit behov. Ved første aftale afsætter jeg derfor tid til at danne et billede af dig og dine behov og evt. ønsker for behandlingerne.

På baggrund af dette opretter jeg en journal, med det formål at sikre kontinuitet imellem behandlingerne - dine oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

 

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering i Hans Tausens Gade, dog kun ½ time, benyt derfor gerne betalings p-pladsen på Vinden, få meter fra klinikken, lige overfor Hotel Windsor på Vindegade.

Pårørende med til behandling

Det er muligt at have pårørende med til behandlingen, der er mulighed for at sidde i kabinen hos den der behandles eller i de dejlige omgivelser i "venterummet" og nyde en kop kaffe eller the.

Mobiltelefoner

Telefoner bedes venligst men bestemt slukket, til nøds skal de være på lydløs. Det er vigtigt for at få det optimale udbytte af behandlingen, at patienterne ikke forstyrres af larmende telefoner.

 

Efter behandlingen

For at opnå det optimale resultat af din behandling, er det enormt vigtigt at du i timerne efter en behandling drikker masser af vand, idet vand er med til at udskille de affaldsstoffer, som behandlingen har sat i omløb.
Efter behandlingen kan der forekomme forskellige reaktioner, eksempelsvis hovedpine, svimmelhed, kvalme, kuldefornemmelser, eller træthed. Dette sker pga. den fysiske udrensning af affaldsstoffer og forsvinder typisk indenfor et døgns tid. Det bedste du kan gøre er at indtage masser af væske, især vand, spise noget sødt - f.eks. frugt, og tage det med ro resten af dagen.
Det er også helt normalt, hvis du føler dig øm efter en behandling. Ømheden er en ”god smerte”, og et tegn på at din krop har taget godt imod behandlingen. Ømheden forsvinder som regel indenfor to døgn.

Betaling

Der afregnes efter endt behandling. Du bedes medbringe kontanter, da jeg ikke har mulighed for at modtage kort.

Klinikken i Odense

 

Ris & Ros

Det er utroligt dejligt at høre hvad du mener om behandlingen, og jeg vil blive meget glad hvis du også vil fortælle andre om dine erfaringer. Kig forbi kundeberetninger  og se hvad andre siger  om behandlingen.
Har du mulighed for det så kig ind forbi Facebook og skriv en beretning, eller send mig en mail

 

Priser

Akupunktur første behandling kr. 500,-

Efterfølgende behandlinger kr. 400,-

10 turs kort kr. 3600,- inkl.2  gavekort - kortet er ikke personligt

Behandling á 45 min. ex. zoneterapi eller massage kr. 450,-

Behandling á 1,5 times varighed ex. massage plus zoneterapi kr. 750,-

Rygestop første behandling kr. 750,- eventuelle efterfølgende behandlinger kr. 0,- 

Kostplan inkl. vejledning og opfølgning kr. 800,-

Bach Terapi & dråber kr. 450,-

 

*Denne pris er kun gældende indtil 15.3.2016