Master akupunktur

Master akupunktur er en behandlingsmetode, der i godt 80 % af tilfældene helt eller delvis kan fjerne smerten UANSET GRUNDEN, og som samtidig er fuldstændig fri for bivirkninger.

Nåle i hånden master akupunktur

Master akupunktur består af 7 enestående akupunktursystemer:

– Acunova
– Aculine
– NPSO
– Eciwo
– Øreakupunktur
– Distalpunktakupunktur
– Muskelmeridian akupunktur

Fremtidens medicin

Alle akupunktur metoderne kan hver især noget helt enestående og supplerer hinanden fantastisk, så behandlings mulighederne er ganske unikke.

Med Master akupunktur helbreder man altså over 80% af alle patienter, helt eller delvis, uanset om hun/han lider af: Hovedpine/migræne, bi- og pandehulebetændelse, ansigtsnervesmerter, tennisalbue, frossen skulder, helvedesild, trykket/brækket ribben, hold i nakken eller ryggen, andre rygsmerter iskias, muskelspændinger, alle slags gigt, menstruationssmerter, mavepine, seneskedehindebetændelse, fibersprængninger, overanstrengelse af muskler, kramper, forstuvning og brækkede knogler ( man kan få bruddet til at hele meget hurtigere), forkalkninger i benene (dårligt kredsløb) eller forkalkning af hjertets kranspulsåre ( Angina Pectoris ), kort sagt: næsten alle lidelser der medfører smerte.

Vi kan ikke helbrede kræft med Master akupunktur, men om Master akupunktur i de fleste tilfælde helt eller delvis kan mindske eller helt fjerne smerterne, det ved vi og det er bevist.

Samtidig med at man behandler smerten, fjerner man også årsagen, idet akupunkturnålen stimulerer de hormonproducerende kirtler til at frigive forskellige kemiske substanser, der omgående starter en helbredende proces. Ved at mærke uden på huden omkring leddene kan en specialuddannet akupunktør mærke, hvordan han/hun skal behandle problemet – fjerne smerten – uanset årsagen til den.

Visning af akupunktur nåle

TCM (Traditional Chinese Medicine) og Master Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, der bygger på teorien om at sygdom og lidelser opstår på grund af energimæssige ubalancer i kroppen og disse kan korrigeres ved at stikke nåle ind i særlige punkter gennem huden. Hermed sætter man gang i kroppens egne helbredende kræfter.

Ifølge akupunkturen står kroppens indre organer i forbindelse med kropsoverfladen gennem et kompliceret net af kanaler, som kaldes meridianer. Der er 12 organmedianer, der hver består af to forløb, som løber symmetrisk om kroppens lodrette midterakse. Meridianerne forsyner alle kroppens dele med livs energien qi. Qi løber gennem alt levende i universet og cirkulerer i kroppen gennem systemet af meridianer. Qi giver på den måde næring til kroppens livsprocesser.

Meridianerne når kropsoverfladen ved de såkaldte akupunkturpunkter. Gennem punkterne kontakter akupunktøren livsenergien og forsøger at regulere kroppens energi balance med spidsen af sin nål.

Ifølge de gamle kinesiske tekster er der 365 akupunkturpunkter, der modsvarer årets dage, men senere er der tilføjet yderligere punkter.

Forudsætningen for god helbredstilstand er, at livsenergien frit og uhindret kan cirkulere i meridianerne.

Når Qi-energien blokeres, hvilket kan ske pga. vedvarende stress og forkert kropsholdning, kost eller tankegang, kan energiblokeringerne føre til træthed, smerte og sygdom. Når akupunktøren arbejder med akupunktørpunkter, kan han eller hun påvirke energistrømmen med sin nål og korrigere ubalancen, så der igen opstår balance.

Akupunktur bruges til behandling af både akutte og kroniske sygdomstilstande samt til smertelindring og forebyggende behandling.

Er du interesseret i at læse mere om fremtidens medicin, så kig forbi på akupunktur universitetet her:

Akupunktur ryg og arm

Øjenirritation

Kære Karen!

Tusind tak for behandlingen i tirsdags. Jeg gik derfra som et “næsten” helt nyt menneske. Min irritation i øjnene var næsten forsvundet. Mine ben føltes meget lette, ligesom jeg svævede af sted, når jeg gik. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

Jørgen, København

Smerterne forsvandt

Jeg er en kvinde på 52 år, som blev opereret for brystkræft i 2006 og blev opereret for en hjernetumor i 2010. Hjernetumoren var forbundet med voldsom smerte, især i kæbe og bag det ene øje…..

Gitte Edelslund

Slidgigt

Jeg er en kvinde på 54 år, der for ca. 1½ år siden har fået konstateret slidgigt i nakken. Jeg har siddet på kontor i mange år, og fik oftere og oftere hovedpine, som blev værre og…

Lis Ø. Skov, Odense

Skinnebensbetændelse

“Jeg har i de sidste år været meget plaget af skinnebensbetændelse. Da jeg elsker at løbe, har jeg ikke ville følge rådene om at holde pause i x antal måneder. Jeg har stort set prøvet alt hvad der fandtes på nettet af anbefalinger etc.
Alligevel kom betændelsen tilbage kort….

Louise, 24 år

Følgevirkninger efter blodprop!

Kære Karen..
3. juledag i 20 10 faldt jeg om herhjemme med en blodprop i hjertet. Herved slog jeg hovedet og fik en blødning mellem hjernehinderne, og så vågnede jeg op på hospitalet og blev opereret i hovedet. Bagefter…..

Hekseskud - av min ryg...

Onsdag den 8. februar 2012 fik jeg en pludselig opstået smerte i lænden, så voldsom at jeg ikke kunne gå/stå uden stærke smerter. Min kiropraktor konstaterede et “hekseskud”. Fredag morgen kom jeg ind til Karen i en noget foroverbøjet stilling, og fik min første….

Kvinde, 55 år

Læge kureret for migræne!

I flere år har jeg haft tendens til migræne. Jeg har forsøgt mange typer behandling, dog uden vedvarende effekt. De sidste år har jeg gået jævnligt til behandling hos Karen og det har hjulpet. Jeg er stort set migræne-fri nu. Og når jeg så alligevel er ude ved Karen, så ordner hun også lige mine svedeture, mine knæ som giver smerter efter løbeturen eller andre skavanker.

Tusinde tak for din store hjælp Karen.

Hilsen Helle, Praktiserende læge

Lungecancer patient

Som lungecancer-patient havde jeg mange dårlige dage efter hver gang kemo, ca. en uge ned af bakke med ingen energi. Jeg sov 8-10 timer, stod så op for at gå i bad for derefter at gå i seng igen og sove 4…

En meget tilfredsnålepude. Finn, Odense.

En ung piges succes historie

Jeg vil gerne dele min store succes historie.

Jeg har en sygdom som lægerne efter 10 års gætterier og forskellige medikamenter, stadig ikke kan diagnosticerer. Jeg er en ung pige på 23 der gerne vil have noget ud af mit liv men før jeg mødte Karen og prøvede akupunktur, var det ikke en mulighed. jeg kastede op hver….

Line Lund Hansen

Fra allergi til fornyet energi

Jeg, en kvinde på 52 år, blev i sommeren 2013 pludselig ramt af en voldsom allergi. Jeg er naturmenneske og cykler dagligt i skov og mark på min Mountainbike, men pga. en pludselig opstået høfeber, tappede turene i naturen al min energi.  Jeg kunne til sidst kun passe mit job og måtte hver dag…

Karin Becker

Farvel til astma efter 25 års kamp!

Needles and pins – en succeshistorie om dårlige lunger og sylespidse nåle.

10 år gammel får jeg konstateret astma og har i de sidste 25 år levet med en utroligt svingende og utroligt svingende behandlet astma.Jeg har prøvet et utal af præparater for blot at konstatere at det aldrig rigtigt hjælper og at jeg f.eks hver eneste gang jeg bliver en smule forkølet bliver lagt helt ned, ofte med en lungebetændelse i kølvandet….

Læge med sund skepsis fik kureret migrænen!

Som læge har jeg en sund skepsis overfor alternative behandlingsmetoder, men da min migræne tog overhånd og viste tænder med et anfald hver anden uge, der kunne koste 2 arbejdsdage i min klinik, spidsede jeg ører, da jeg mødte Karen Saxtoft, der uden omsvøb erklærede, at..

Det er lykkedes at forbedre synet trods AMD

Ved akupunkturbehandling hos Karen Saxtoft, har jeg i løbet af et par år kunne
fastholde synet, så jeg i dag med lup kan læse og se fjernsyn. Mit syn var ellers aftaget/blevet forringet, således at lige streger på et stykke papir var blevet skæve. Nu ser jeg stregerne lige igen, og jeg læser avisen hver dag ved hjælp af en lup.

Ilse Christensen

Jette fik brudt ondsindet hovedpine, og nyder nu livet og løbeturene!

For 3 år siden begyndte et optræk/mærkelig hovedpine op til og under menstruation. Lægen sagde det kun kunne forklares ved hormonelle forandringer. Jeg skulle ikke have piller for det.  For 2 år siden blev det meget værre og jeg begyndte…

Spændingshovedpine og muskelsmerter på flugt

Det er et mirakel. Jeg har haft spændinghovedpine og muskelsmerter i tre måneder. Smerterne har forstyrret min nattesøvn og har tappet mig for energi i hverdagen. Efter en time i Karens kyndige hænder i går, kan jeg i dag mærke forskellen i en sådan grad, at jeg dårligt selv begriber det.

Af hjertet tak, Karen, du er min yndlings “hekse” doktor!
Jeg kommer igen fredag.

– Kim Hansen

Hvorfor kravle, hvis man kan gå - uden smerter!

Jeg giver Karen alle de stjerner der findes.

Hele mit liv har jeg haft migræne og tilhørende spændingsh ovedpiner. Er aldrig totalt hovedpinefri. Senere er der så tilkommet iskiasprob lemer, kronisk spændte muskler, seneknuder , – ja, jeg kunne blive ved. Har fået 3-4 behandling er hos Karen. Allerede efter 1 behandling havde jeg 2 perioder, hvor jeg…

– Kirsten Tøstesen Borbely

Maratonsvømmers erfaringer med epo akupunktur!

Jeg har som åbentvands / marathon svømmer haft rigtig stor glæde og gevinst ved at benytte mig af EPO akupunktur i forbindelse med deltagelse i stævner, og ved ekstrem langdistance og marathon arrangementer. Det er overraskende effektivt at opleve hvordan kroppen på magisk, men naturlig vis får tilført et ekstra gear – det sker….

Jeanette Demuth

Ansigtslammelse i højre side...

Jeg er en kvinde på 44 år, som søndag d. 17 maj 2015 vågnede med lammelse i højre side af ansigtet. Jeg konsulterede samme dag vagtlægen, og efter at være blevet undersøgt af 3 læger, var konklusionen at jeg hverken havde haft en blodprop eller blevet bidt af en flåt, men havde fået en virus på ansigtets bevægelsesnerve. Jeg påbegyndte…

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse og følte mig lettere og smertefri i timerne efter behandlingen.
Har allerede bestilt tid til næste uge og glæder mig til at genopleve følelsen af velvære, ro og at være fuldstændig afslappet.

– Marianne

Kan SÅ KLART anbefale dette sted

Kan SÅ KLART anbefale dette sted .. Fra man kommer ind og bliver mødt af det sødeste varme menneske .. Omgivelserne er fantastiske og i sig selv næsten oplevelsen værd .. NU det faglige – karen er SÅ kompetent & dygtig og har hjulpet mange gange !! Hun er altid opdateret med det nyeste !!

Med største respekt & tak herfra
PS et sted man glæder sig til at komme igen !!!

– HC Banke

Fantastisk behandling

Jeg var så heldig at få et gavekort til behandling hos Kroppens Terapeut. Jeg havde aldrig prøvet akupunktur før og havde ikke selv overvejet det som behandling i mit stressforløb. Efter første behandling gik jeg derfra med….

– Linda Lilholt

Jeg fik en god og venlig behandling mod..

Jeg fik en god og venlig behandling mod min øjensygdom. Det er ikke som på et sygehus men det havde jeg heller ikke brug for denne gang.

– Troels