13. december 2014

“For 3 år siden begyndte et optræk/mærkelig hovedpine op til og under menstruation. Lægen sagde det kun kunne forklares ved hormonelle forandringer. Jeg skulle ikke have piller for det.  For 2 år siden blev det meget værre og jeg begyndte samtidig at få hovedpine efter mine løbeture. Jeg fik konstateret stress, så det var en medvirkende årsag. Jeg fortsatte med mine løbeture, men hovedpinen blev værre. Ingen pille-kombinationer kunne få den væk. Mit liv stod stille og jeg var frustreret!!!

Pludselig krydsede min vej én som anbefalede akupunktur ved Karen. Jeg startede første behandling i december 2013 og har nu fået 11 behandlinger i alt. Jeg vidste bare at jeg måtte købe et 10-turskort til en start. For det her er min løsning. Og det skal gøres ordentligt. Ellers er det jo spildt. Jeg var SÅ klar til behandling. (Jeg er ikke til piller og lægebehandling – jeg kræver min ret til det gode naturlige liv).

Jeg løber igen og får ikke hovedpine efter løb. Jeg er så glad, og jeg er ikke længere bange for at tage løbeskoene på. Før frygtede jeg smerten der ville komme. Det gør jeg ikke mere. For akupunkturen gør mere end bare fjerner smerten. Den har flyttet en masse indeni mig på nye pladser, bl.a. givet mere fodfæste og tro/ro. Der sker også psykologiske omrokeringer. Jeg fortsætter med akupunkturen, fordi den er ligeså en naturlig del af mit velvære som at spise morgenmad hver dag. Jeg er så lykkelig over, at Karen findes!”

Jette Erichsen

Feb. 2014