13. december 2014

“Jeg har som åbentvands / marathon svømmer haft rigtig stor glæde og gevinst ved at benytte mig af EPO akupunktur i forbindelse med deltagelse i stævner, og ved ekstrem langdistance og marathon arrangementer.

Det er overraskende effektivt at opleve hvordan kroppen på magisk, men naturlig vis får tilført et ekstra gear – det sker ved hjælp at nåle der placeres i de rigtige EPO punkter, og tilfører krop og muskler ekstra energi og ilt at arbejde med.
Jeg har senest benyttet mig af det til Extreme Gudenå, en svømmetur på 38 km, og kunne på hele turen konstatere der var ekstra overskud og energi at gøre godt med.
Min muskler går ikke “kolde”, de er hele tiden klar til at arbejde.
Når man ser bort fra den naturlige ømhed der er i musklerne efter disse ture, føles restitutionen også nemmere at komme igennem, kroppen er hurtigere på toppen og klar igen.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det gør en forskel, da jeg har prøvet identitiske løb både med og uden, og den energi og overskud det tilfører kroppen er ikke til at tage fejl af.
EPO akupunktur kan selvfølgelig ikke gøre det alene. Det er naturligvis afgørende for gode resultater at såvel træning som kost er optimeret ift konkurrencen, men kombinationen er i mine øjne helt unik og jeg betænker mig ikke et sekund på at gøre brug af metoden når jeg skal præstere ekstra.
Kære Karen, tusind tak for din fantastiske indsats.
Med det overskud du tilfører kroppen til disse arrangementer og stævner, er der også overskud til at “nyde” de krævende ture.
At det ydermere er lykkedes dig at få styr på min skulder – som andre i det etablerede sundhedssystem havde dømt uegnet til svømning – beviser jo blot du er i en klasse for sig. “
De bedste svømmehilsner
 
Jeanette Demuth
August 2014