Master Akupunktur

Master akupunktur er en behandlingsmetode, der i godt 80 % af tilfældene helt eller delvis kan fjerne smerten UANSET GRUNDEN, og som samtidig er fuldstændig fri for bivirkninger.

Nogen spørgsmål? Du er velkommen til at tage kontakt til mig.

Akupunktur i ryg

Master Akupunktur består af 7 enestående akupunktursystemer:

  1. Acunova
  2. Aculine
  3. NPSO
  4. Eciwo
  5. Øreakupunktur
  6. Distalpunktakupunktur
  7. Muskelmeridian akupunktur

Helbredelse med Master Akupunktur

Alle akupunkturmetoder har unikke egenskaber, der komplementerer hinanden på en fantastisk måde og åbner op for en bred vifte af behandlingsmuligheder.

Med Master Akupunktur opnår man en helbredelsesrate på over 80% hos alle patienter, enten fuldstændigt eller delvist, uanset om de lider af hovedpine/migræne, bi- og pandehulebetændelse, ansigtsnervesmerter, tennisalbue, frossen skulder, helvedesild, trykket/brækket ribben, hold i nakken eller ryggen, andre rygsmerter, iskias, muskelspændinger, alle former for gigt, menstruationssmerter, mavepine, seneskedehindebetændelse, fibersprængninger, overanstrengelse af muskler, kramper, forstuvninger og brækkede knogler (hvor helingsprocessen kan fremskyndes markant), forkalkninger i benene (dårligt kredsløb) eller forkalkning af hjertets kranspulsåre (Angina Pectoris). Med andre ord: næsten enhver lidelse, der medfører smerte.

Akupunktur i ryg

Selvom Master Akupunktur ikke kan helbrede kræft, er det dokumenteret, at det i de fleste tilfælde helt eller delvist kan mindske eller fjerne smerterne.

Samtidig med at smerten behandles, adresseres også årsagen. Akupunkturnålen stimulerer de hormonproducerende kirtler til at frigive forskellige kemiske stoffer, der øjeblikkeligt sætter gang i en helbredende proces. Ved at palpere huden omkring leddene kan en specialuddannet akupunktør mærke, hvordan man bedst behandler problemet og fjerner smerten, uanset dens årsag.

TCM (Traditional Chinese Medicine) og Master Akupunktur

Akupunktur er en ældgammel kinesisk behandlingsform, der bygger på teorien om, at sygdomme og lidelser opstår på grund af ubalancer i kroppens energi, som kan korrigeres ved at indføre nåle i specifikke punkter gennem huden. Dette stimulerer kroppens naturlige helbredelsesproces.

Ifølge akupunktur teorien er kroppens indre organer forbundet med kropsoverfladen gennem et komplekst netværk af kanaler kaldet meridianer. Der findes 12 organmeridianer, som hver består af to forløb, der løber symmetrisk langs kroppens lodrette midterakse. Meridianerne forsyner alle kroppens dele med livsenergien Qi. Qi strømmer gennem alt levende i universet og cirkulerer i kroppen via meridiansystemet. På denne måde giver Qi næring til kroppens livsprocesser.

Akupunkturpunkterne på meridianerne udgør nøglepunkter, hvor akupunktøren kan påvirke livsenergien og stræber efter at regulere kroppens energibalance ved hjælp af nålen.

Ifølge gamle kinesiske tekster eksisterer der 365 akupunkturpunkter, der svarer til antallet af dage på året, selvom der senere er blevet tilføjet flere.

For at bevare en optimal helbredstilstand kræves det, at livsenergien frit kan cirkulere gennem meridianerne. Blokering af Qi-energien, ofte forårsaget af stress, forkert kropsholdning, kost eller tankegang, kan føre til træthed, smerte og sygdom. Ved at manipulere med nålen kan akupunktøren påvirke energistrømmen og rette ubalancer for at genskabe harmoni.

Akupunktur anvendes til behandling af både akutte og kroniske tilstande samt til smertelindring og forebyggelse.

Medicin punktmand

Hvis du er interesseret i at udforske mere om fremtidens medicin og dykke dybere ned i verdenen af akupunktur, så anbefaler jeg dig at besøge Akupunktur Universitetets hjemmeside for yderligere indsigt og information.

Øjenirritation

Kære Karen!

Tusind tak for behandlingen i tirsdags. Jeg gik derfra som et “næsten” helt nyt menneske. Min irritation i øjnene var næsten forsvundet. Mine ben føltes meget lette, ligesom jeg svævede af sted, når jeg gik. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

Jørgen, København

Smerterne forsvandt

Jeg er en kvinde på 52 år, som blev opereret for brystkræft i 2006 og blev opereret for en hjernetumor i 2010. Hjernetumoren var forbundet med voldsom smerte, især i kæbe og bag det ene øje…..

Gitte Edelslund

Slidgigt

Jeg er en kvinde på 54 år, der for ca. 1½ år siden har fået konstateret slidgigt i nakken. Jeg har siddet på kontor i mange år, og fik oftere og oftere hovedpine, som blev værre og…

Lis Ø. Skov, Odense

Skinnebensbetændelse

“Jeg har i de sidste år været meget plaget af skinnebensbetændelse. Da jeg elsker at løbe, har jeg ikke ville følge rådene om at holde pause i x antal måneder. Jeg har stort set prøvet alt hvad der fandtes på nettet af anbefalinger etc.
Alligevel kom betændelsen tilbage kort….

Louise, 24 år

Følgevirkninger efter blodprop!

Kære Karen..
3. juledag i 20 10 faldt jeg om herhjemme med en blodprop i hjertet. Herved slog jeg hovedet og fik en blødning mellem hjernehinderne, og så vågnede jeg op på hospitalet og blev opereret i hovedet. Bagefter…..

Hekseskud - av min ryg...

Onsdag den 8. februar 2012 fik jeg en pludselig opstået smerte i lænden, så voldsom at jeg ikke kunne gå/stå uden stærke smerter. Min kiropraktor konstaterede et “hekseskud”. Fredag morgen kom jeg ind til Karen i en noget foroverbøjet stilling, og fik min første….

Kvinde, 55 år

Læge kureret for migræne!

I flere år har jeg haft tendens til migræne. Jeg har forsøgt mange typer behandling, dog uden vedvarende effekt. De sidste år har jeg gået jævnligt til behandling hos Karen og det har hjulpet. Jeg er stort set migræne-fri nu. Og når jeg så alligevel er ude ved Karen, så ordner hun også lige mine svedeture, mine knæ som giver smerter efter løbeturen eller andre skavanker.

Tusinde tak for din store hjælp Karen.

Hilsen Helle, Praktiserende læge

Lungecancer patient

Som lungecancer-patient havde jeg mange dårlige dage efter hver gang kemo, ca. en uge ned af bakke med ingen energi. Jeg sov 8-10 timer, stod så op for at gå i bad for derefter at gå i seng igen og sove 4…

En meget tilfredsnålepude. Finn, Odense.

En ung piges succes historie

Jeg vil gerne dele min store succes historie.

Jeg har en sygdom som lægerne efter 10 års gætterier og forskellige medikamenter, stadig ikke kan diagnosticerer. Jeg er en ung pige på 23 der gerne vil have noget ud af mit liv men før jeg mødte Karen og prøvede akupunktur, var det ikke en mulighed. jeg kastede op hver….

Line Lund Hansen

Fra allergi til fornyet energi

Jeg, en kvinde på 52 år, blev i sommeren 2013 pludselig ramt af en voldsom allergi. Jeg er naturmenneske og cykler dagligt i skov og mark på min Mountainbike, men pga. en pludselig opstået høfeber, tappede turene i naturen al min energi.  Jeg kunne til sidst kun passe mit job og måtte hver dag…

Karin Becker

Farvel til astma efter 25 års kamp!

Needles and pins – en succeshistorie om dårlige lunger og sylespidse nåle.

10 år gammel får jeg konstateret astma og har i de sidste 25 år levet med en utroligt svingende og utroligt svingende behandlet astma.Jeg har prøvet et utal af præparater for blot at konstatere at det aldrig rigtigt hjælper og at jeg f.eks hver eneste gang jeg bliver en smule forkølet bliver lagt helt ned, ofte med en lungebetændelse i kølvandet….

Læge med sund skepsis fik kureret migrænen!

Som læge har jeg en sund skepsis overfor alternative behandlingsmetoder, men da min migræne tog overhånd og viste tænder med et anfald hver anden uge, der kunne koste 2 arbejdsdage i min klinik, spidsede jeg ører, da jeg mødte Karen Saxtoft, der uden omsvøb erklærede, at..

Det er lykkedes at forbedre synet trods AMD

Ved akupunkturbehandling hos Karen Saxtoft, har jeg i løbet af et par år kunne
fastholde synet, så jeg i dag med lup kan læse og se fjernsyn. Mit syn var ellers aftaget/blevet forringet, således at lige streger på et stykke papir var blevet skæve. Nu ser jeg stregerne lige igen, og jeg læser avisen hver dag ved hjælp af en lup.

Ilse Christensen

Jette fik brudt ondsindet hovedpine, og nyder nu livet og løbeturene!

For 3 år siden begyndte et optræk/mærkelig hovedpine op til og under menstruation. Lægen sagde det kun kunne forklares ved hormonelle forandringer. Jeg skulle ikke have piller for det.  For 2 år siden blev det meget værre og jeg begyndte…

Spændingshovedpine og muskelsmerter på flugt

Det er et mirakel. Jeg har haft spændinghovedpine og muskelsmerter i tre måneder. Smerterne har forstyrret min nattesøvn og har tappet mig for energi i hverdagen. Efter en time i Karens kyndige hænder i går, kan jeg i dag mærke forskellen i en sådan grad, at jeg dårligt selv begriber det.

Af hjertet tak, Karen, du er min yndlings “hekse” doktor!
Jeg kommer igen fredag.

– Kim Hansen

Hvorfor kravle, hvis man kan gå - uden smerter!

Jeg giver Karen alle de stjerner der findes.

Hele mit liv har jeg haft migræne og tilhørende spændingsh ovedpiner. Er aldrig totalt hovedpinefri. Senere er der så tilkommet iskiasprob lemer, kronisk spændte muskler, seneknuder , – ja, jeg kunne blive ved. Har fået 3-4 behandling er hos Karen. Allerede efter 1 behandling havde jeg 2 perioder, hvor jeg…

– Kirsten Tøstesen Borbely

Maratonsvømmers erfaringer med epo akupunktur!

Jeg har som åbentvands / marathon svømmer haft rigtig stor glæde og gevinst ved at benytte mig af EPO akupunktur i forbindelse med deltagelse i stævner, og ved ekstrem langdistance og marathon arrangementer. Det er overraskende effektivt at opleve hvordan kroppen på magisk, men naturlig vis får tilført et ekstra gear – det sker….

Jeanette Demuth

Ansigtslammelse i højre side...

Jeg er en kvinde på 44 år, som søndag d. 17 maj 2015 vågnede med lammelse i højre side af ansigtet. Jeg konsulterede samme dag vagtlægen, og efter at være blevet undersøgt af 3 læger, var konklusionen at jeg hverken havde haft en blodprop eller blevet bidt af en flåt, men havde fået en virus på ansigtets bevægelsesnerve. Jeg påbegyndte…

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse og følte mig lettere og smertefri i timerne efter behandlingen.
Har allerede bestilt tid til næste uge og glæder mig til at genopleve følelsen af velvære, ro og at være fuldstændig afslappet.

– Marianne

Kan SÅ KLART anbefale dette sted

Kan SÅ KLART anbefale dette sted .. Fra man kommer ind og bliver mødt af det sødeste varme menneske .. Omgivelserne er fantastiske og i sig selv næsten oplevelsen værd .. NU det faglige – karen er SÅ kompetent & dygtig og har hjulpet mange gange !! Hun er altid opdateret med det nyeste !!

Med største respekt & tak herfra
PS et sted man glæder sig til at komme igen !!!

– HC Banke

Fantastisk behandling

Jeg var så heldig at få et gavekort til behandling hos Kroppens Terapeut. Jeg havde aldrig prøvet akupunktur før og havde ikke selv overvejet det som behandling i mit stressforløb. Efter første behandling gik jeg derfra med….

– Linda Lilholt

Jeg fik en god og venlig behandling mod..

Jeg fik en god og venlig behandling mod min øjensygdom. Det er ikke som på et sygehus men det havde jeg heller ikke brug for denne gang.

– Troels